hispan's photoblog
site version 10.2.3.5


portré- és örömfotózás


Jelentkezz fotós sétákra, kültéri vagy beltéri sorozatokra akár kész ötletekkel, akár csak a kreatív alkotás vágyával. 150 év lehetőségei várnak: különleges hangulatok vintage objektívekkel, akár filmre fotózva, akár digitálisan. Miből válogathatsz?

biztonságos
portré

klasszikus portré, nyugodt kikötő a valóság tengerén, introvertáltaknak is kifejezetten ajánlott

CSINÁLJUK!

nincs
valóság

elborult és lehetetlen ötletek tárháza, a tomboló kreativitás helyszíne: találj ki bármit, megoldjuk!

CSINÁLJUK!

filmes,
analóg

úgy érzed, hogy klasszikus eljárásokat is kipróbálnál? várnak rád a filtekercsek és az analóg fényképezők!

CSINÁLJUK!

kiülős
szezON

rutinosabbak jelentkezhetnek nyári kiülős/romkocsmás portréfotózásokra is, valódi életképekért

CSINÁLJUK!

családi
kitelepülés

hogy ne csak mobilos szelfikkel legyen tele a facebook: lepd meg családtagjaidat egy igazi örömfotózással

CSINÁLJUK!

klasszikus
páros

ha már egyszer a szerelmet éltetni kell, csináljuk szuper képekkel! valid romantika, öröm emlék

CSINÁLJUK!

jegyes
és esküvő

kreatív eljegyzési, jegyes, esküvős és más ünnepi fotózások, egyedi stílusban, igazi érzésekkel

CSINÁLJUK!

kiskedvenc
zóna

az emlékek és a vidám pillanatok szőrös kedvenceinknek is ugyanúgy járnak: hozd el őket is fotózni

CSINÁLJUK!

termék,
brand

ragadd meg a termék- és márkafotózás kreatív oldalát: egyedi megjelenés, nagyobb konverzió!

CSINÁLJUK!

Unalmas, klasszikus portréfotózásban biztosan nem lesz részed, helyette örömfotózást szoktam csinálni. Sétálunk, keressük a kiválasztott hely lehetőségeit és változatos képekkel töltjük meg a sorozatodat. Ha kedvet kaptál a dologhoz, keress bátran elérhetőségeimen! További munkáimat ide kattintva böngészheted.Ezek a legfrissebb projektek, nézd meg őket sztorikban:


Ne tartsd magadban ötleteidet, jelentkezz egy fotózásra! Ha érzed magadban a bátorságot és kitörésre vágyik az extrovertált éned, meg is érkeztél.


A te történeted érdekel

Sokat hallani arról, hogy egy fotós "meglátja és megkeresi a modelljei igazi arcát". Ez olyan szépen körbe van írva, hogy a legtöbben azt sem tudják, mit jelent. Én sem tudom biztosan, de van helyette egy módszerem: meghallgatlak. Akár csak egy órát fotózunk, akár többet, lehetőséged lesz beszélgetni is. Ezt főleg azért tesszük, mert a közhiedelmekkel szemben nincsen rád írva semmi. Akkor segíthetsz az igazi énedet a képekre varázsolni, ha történetekkel töltjük meg az alkotás folyamatát.

Képek pedig akkor fognak készülni, ha te is úgy érzed, hogy most már készen állsz rá, és azt az arcodat tudod felfedni, amit valóban viszont is szeretnél látni. Minden mást rám bízhatsz, a minőségért és ha szükséges, akkor az ötletekért is én felelek.


Jelentkezek fotózásra!Részletesen érdekel, hogy mennek a TFCD/portré fotózások?


Életem hátterei
(TFCD fotózás)

2022. február 9. • Horváth Krisztián • 15p / 20.000k
Csupán árnyékok vagyunk a városban, melyet magunkank építettünk?
Mostanában kevesebb időm van portrézni, de ez a sorozat nagyon a szívemhez nőtt és régóta érleltem már magamban. A feladathoz azonban tökéletes helyet, időt, optikát és ami a legfontosabb, megfelelő partnert is találnom kellett, de végül minden összeállt. Tovább a cikkre... Csupán árnyékok vagyunk a városban, melyet magunkank építettünk? Életem hátterei (TFCD fotózás) tfcd tfp Mostanában kevesebb időm van portrézni, de ez a sorozat nagyon a szívemhez nőtt és régóta érleltem már magamban. A feladathoz azonban tökéletes helyet, időt, optikát és ami a legfontosabb, megfelelő partnert is találnom kellett, de végül minden összeállt. horváth krisztián hispan hispan's photoblog portrézás Maya fekete-fehér bnw feketefehér canon nfd 35mm videó budapest

Balkán Disney

2019. szeptember 14. • Horváth Krisztián • 8p / 12.000k
Egy elfeledett hercegnő kreatív TFCD fotózása.
Ritkán írok nektek a portréfotózásaimról, pedig mindig van mit mesélni. Ezúttal egy lepusztult helyet, egy csodálatos ruhát és a gyakorlott modellt hívtam segítségül, hogy varázsoljunk egy kis Disney-feelinget a Balkánra. Tovább a cikkre... Balkán Disney Egy elfeledett hercegnő kreatív TFCD fotózása. Ritkán írok nektek a portréfotózásaimról, pedig mindig van mit mesélni. Ezúttal egy lepusztult helyet, egy csodálatos ruhát és a gyakorlott modellt hívtam segítségül, hogy varázsoljunk egy kis Disney-feelinget a Balkánra. photoshop projekt élménybeszámoló werk erdő mese disney történet tfp tfcd portré modell fotózás modellfotózás portréfotózás time for cd time for pictures ingyen ingyenes amatőr jelentkezés horváth krisztián hispan hispan's photoblog lépcsőház udvar romos rom belső udvar gang kék ruha

Képzelt beszélgetés
egy TFCD/portré fotózás előtt, alatt és után

2019. július 2. • Horváth Krisztián • 15p / 22.000k
Nem voltál még portréfotózáson? Akkor olvass bele egy beszélgetésbe, amiből minden kérdésedre választ kaphatsz a témáról (nem csak modellként).
Manapság hatalmas divat fotózni, de talán még nagyobb divat lett a kamera másik oldalára lépni. Fiúk és lányok egyaránt keresik a tehetséges fotósokat, és a social media felületein jó eséllyel meg is találják őket. Szép új világ ez, amivel kapcsolatban azonban nagyon sok félreértés és még több megválaszolatlan kérdés van. Tovább a cikkre... Képzelt beszélgetés egy TFCD/portré fotózás előtt, alatt és után Nem voltál még portréfotózáson? Akkor olvass bele egy beszélgetésbe, amiből minden kérdésedre választ kaphatsz a témáról (nem csak modellként). Manapság hatalmas divat fotózni, de talán még nagyobb divat lett a kamera másik oldalára lépni. Fiúk és lányok egyaránt keresik a tehetséges fotósokat, és a social media felületein jó eséllyel meg is találják őket. Szép új világ ez, amivel kapcsolatban azonban nagyon sok félreértés és még több megválaszolatlan kérdés van. tfp tfcd portré modell fotózás modellfotózás portréfotózás time for cd time for pictures ingyen ingyenes amatőr jelentkezés horváth krisztián hispan hispan's photoblog

Pirosszka
(ingyom-bingyom TFCD fotózás)

2017. április 20. • Horváth Krisztián • 5p / 7.000k
Egyszer volt, hol nem volt, a fényerős üvegek hegyén is túl, de még a messzi-messzi galaxis határán belül... Tovább a cikkre... Pirosszka (ingyom-bingyom TFCD fotózás) Egyszer volt, hol nem volt, a fényerős üvegek hegyén is túl, de még a messzi-messzi galaxis határán belül... piroska farkas photoshop projekt élménybeszámoló werk erdő mese disney történet tfp tfcd portré modell fotózás modellfotózás portréfotózás time for cd time for pictures ingyen ingyenes amatőr jelentkezés horváth krisztián hispan hispan's photoblog

A szürke színei

2018. december 15. • Horváth Krisztián • 15p / 20.000k
Az író e ponton bevallja, hogy sokszor (s mentség nélkül álljon itt: nem csak lázálmaiban) történetek jelennek meg a fejében, hiába csak pillanatképeket akar látni. Álljon hát itt egy ilyen szilánkszövevény, Kodak T-Max400-assal elbeszélve.
Amint az ember hathatós és jóságos tevékenysége nyomán (tudniillik hogy a golyóbis szerves anyagainak javát szőlővé, majd abból borrá alakítsa) az évszakok ez időben jócskán eltolódtak, novemberben még didergéstől mentesen lehetett a budai erdőket járni. Az író is szívesen hódolt e tevékenységének, többnyire hölgytársaságban. Alibije kikezdhetetlen volt: portréfotografálás, ahogy törvényben szedett betűvel hívták, de a paragrafus nem vethetett gátat a rossz ízű, hátak mögött zajló pletykáknak, miszerint többről volt itt szó. Tovább a cikkre... A szürke színei horváth krisztián hispan hispan's photoblog Az író e ponton bevallja, hogy sokszor (s mentség nélkül álljon itt: nem csak lázálmaiban) történetek jelennek meg a fejében, hiába csak pillanatképeket akar látni. Álljon hát itt egy ilyen szilánkszövevény, Kodak T-Max400-assal elbeszélve. Amint az ember hathatós és jóságos tevékenysége nyomán (tudniillik hogy a golyóbis szerves anyagainak javát szőlővé, majd abból borrá alakítsa) az évszakok ez időben jócskán eltolódtak, novemberben még didergéstől mentesen lehetett a budai erdőket járni. Az író is szívesen hódolt e tevékenységének, többnyire hölgytársaságban. Alibije kikezdhetetlen volt: portréfotografálás, ahogy törvényben szedett betűvel hívták, de a paragrafus nem vethetett gátat a rossz ízű, hátak mögött zajló pletykáknak, miszerint többről volt itt szó. város budapest séta út novella normafa híd lác láchíd vár palota várdomb canon fd fekete fehér fekete-fehér bnw bw black and white black/white film analóg 35mm lisfil hívás előhívás portré tfp tfcd modell modellfotózás portré portréfotózás gyakorlat elmélet kodak t-max tmax 400 iso400 café analog caféanalog cafeanalog cafe hívás előhívás negatív filmkocka kocka szín színek színei szürke árnyalat árnyalatos

TFCD poszt generátor

2021. december 28. • Horváth Krisztián • sok perc olvasási idő (∞ karakter)
Ha ma még egy TFCD felkérés sem tetszett, generálj magadnak!
Veled is megesett már, hogy fotósként nem találtál olyan TFCD projektet vagy felkérést, ami tetszett volna? Ennek most vége! Bemutatom neked a TFCD poszt generátort, amiben szinte végtelenül sokféle TFCD megkeresést állíthatsz elő, egyik-másik pedig biztosan elnyeri majd a tetszésedet! Tovább a generátorra... Ha ma még egy TFCD felkérés sem tetszett, generálj magadnak! tfcd fotózás portré fotózás portré modell fotós stylist sminkes


Ha ezek fényében is szeretnél velem dolgozni...

Amennyiben modellként szeretnél szerepelni a képeken, nézd meg eddig elkészült munkáimat. Referenciákat szép számmal fogsz találni elsősorban a portré kategóriában. Ide kattintva tudsz üzenetet eljuttatni hozzám.

Ha a régi objektívek szerelmeseként vagy teszterként van bármilyen ötleted közös munkára, esetleg van olyan optikád, amit szívesen kölcsön adnál, hogy cikket írjak róla, akkor ide kattintva tudsz írni, illetve itt olvashatod az eddig már megjelent munkákat.

Minden alkotó ember a szabadságot keresi

Amikor a 2010-es évek elején fényképezni kezdtem, valami ilyesmi vezérelt engem is. Fotós azóta se lettem, megmaradt ez szenvedélyes hobbinak, mégis talán tanulságos történetet mesélhetek arról, hogyan terjesztheted ki te is a kreativitásodat, ha kilépsz a tudásod, a megszokásaid és a felszerelésed komfortzónájából.
Az itt látható képek, de még inkább a cikkek, tesztek és tutorialok arról mesélnek neked, milyen utat jártam be, mióta először kamera került a kezembe, és hogyan találtam meg azt, ami igazán érdekel. Tovább...