portré- és örömfotózás

Mutasd meg az arcod, megmondom, ki vagy! :)

Jelentkezz fotós sétákra, kültéri vagy beltéri sorozatokra akár kész ötletekkel, akár csak a kreatív alkotás vágyával. 150 év lehetőségei várnak: különleges hangulatok különleges objektívekkel, akár filmre, akár digitálisan.

digitális
kalandok

legszebb arcodat varázsoljuk elő a régi objektívek és a legmodernebb digitális technika különleges találkozásával...

CSINÁLJUK!

analóg
kalandok

elevenítsd meg a fényképezőbe fűzött 36 képkockát: a filmes fotózás varázsa téged is magával fog ragadni...

CSINÁLJUK!

Unalmas, klasszikus portréfotózásban biztosan nem lesz részed, helyette örömfotózást szoktam csinálni. Mivel az igazán jó képekhez meg kell, hogy ismerjem a belső szépséged is, beszélgetni fogunk. Akkor is, ha ez csak értő hallgatás, és akkor is, ha úgy érzed, hogy feltétlenül el kell mondanod valamit.


Ezek a legfrissebb projektek, nézd meg őket sztorikban:


Ha kedvet kaptál a dologhoz, keress bátran elérhetőségeimen! További munkáimat ide kattintva böngészheted.

Van az örömfotózásoknak egy titkos változata, amit eddig főleg csak azokkal gyakoroltam, akikkel többször is alkottunk már együtt és ismerjük egymás hülyeségeit és kedvenc borait. Aki volt már velem fotózni, az amúgy is tudja, hogy ez nagyobb részben aktív szociális és interperszonális ámokfutás, ezért ennek önmagában fröccsel és romkocsmás/teraszos hangulattal való kiegészítése már csak hab a habon.

Jó idő esetén ilyesmire is lehet jelentkezni, ha érzed magadban a bátorságot és kitörésre vágyik az extrovertált éned.


A te történeted érdekel

Sokat hallani arról, hogy egy fotós "meglátja és megkeresi a modelljei igazi arcát". Ez olyan szépen körbe van írva, hogy a legtöbben azt sem tudják, mit jelent. Én sem tudom biztosan, de van helyette egy módszerem: meghallgatlak. Akár csak egy órát fotózunk, akár többet, beszélgetni fogunk. Ezt főleg azért tesszük, mert a közhiedelmekkel szemben nincsen rád írva semmi. Akkor segíthetsz az igazi énedet a képekre varázsolni, ha történetekkel töltjük meg az alkotás folyamatát.

Képek pedig akkor fognak készülni, ha te is úgy érzed, hogy most már készen állsz rá, és azt az arcodat tudod felfedni, amit valóban viszont is szeretnél látni. Minden mást rám bízhatsz, a minőségért és ha szükséges, akkor az ötletekért is én felelek.


Jelentkezek fotózásra!


Minden alkotó ember a szabadságot keresi

Amikor a 2010-es évek elején fényképezni kezdtem, valami ilyesmi vezérelt engem is. Fotós azóta se lettem, megmaradt ez szenvedélyes hobbinak, mégis talán tanulságos történetet mesélhetek arról, hogyan terjesztheted ki te is a kreativitásodat, ha kilépsz a tudásod, a megszokásaid és a felszerelésed komfortzónájából.
Az itt látható képek, de még inkább a cikkek, tesztek és tutorialok arról mesélnek neked, milyen utat jártam be, mióta először kamera került a kezembe, és hogyan találtam meg azt, ami igazán érdekel. Tovább...