hispan's photoblog
site version 10.2.3.5Ez csak egy válogatás. Az összes portrémat ide kattintva érheted el.

Jó lenne velem dolgozni?

Amiben modellként közreműködhetsz, az igazi örömfotózás. Ez sokszor tényleg csak sétát jelent a fényben, és a helyzet szüli a képeket, máskor pedig igen komoly koncepció és előkészületek állnak mögötte, de egy dologban mindegyik alkalom közös: nem a produktum előállításának kényszere határozza meg őket.

Ha üzleti jellegű portré-képekre vágysz, ide kattintva böngészhetsz és rendelhetsz.

A te történeted érdekel

Sokat hallani arról, hogy egy fotós "meglátja és megkeresi a modelljei igazi arcát". Ez olyan szépen körbe van írva, hogy a legtöbben azt sem tudják, mit jelent. Én sem tudom biztosan, de van helyette egy módszerem: meghallgatlak. Akár csak egy órát fotózunk, akár többet, beszélgetni fogunk (ha tetszik, ha nem). Ezt főleg azért tesszük, mert a közhiedelmekkel szemben nincsen az arcodra írva semmi. Akkor segíthetsz az igazi énedet a képekre varázsolni, ha történetekkel töltjük meg a folyamatot.

Ha ezek fényében is szeretnél velem alkotni...

Amennyiben modellként szeretnél szerepelni a képeken, ide kattintva tudsz üzenetet eljuttatni hozzám.


Kitennéd a faladra vagy másként használnád fel a fotókat?

Semmi akadálya! Ide kattintva olvashatsz a jogtiszta és egyszerű online és offline felhasználásról is.

Minden alkotó ember a szabadságot keresi

Amikor a 2010-es évek elején fényképezni kezdtem, valami ilyesmi vezérelt engem is. Fotós azóta se lettem, megmaradt ez szenvedélyes hobbinak, mégis talán tanulságos történetet mesélhetek arról, hogyan terjesztheted ki te is a kreativitásodat, ha kilépsz a tudásod, a megszokásaid és a felszerelésed komfortzónájából.
Az itt látható képek, de még inkább a cikkek, tesztek és tutorialok arról mesélnek neked, milyen utat jártam be, mióta először kamera került a kezembe, és hogyan találtam meg azt, ami igazán érdekel. Tovább...