hispan's photoblog
site version 10.1.1.7


Ez csak egy válogatás. Az összes portrémat ide kattintva érheted el.

Jó lenne velem dolgozni?

Amiben modellként közreműködhetsz, az igazi örömfotózás. Ez sokszor tényleg csak sétát jelent a fényben, és a helyzet szüli a képeket, máskor pedig igen komoly koncepció és előkészületek állnak mögötte, de egy dologban mindegyik alkalom közös: nem a produktum előállításának kényszere határozza meg őket.

Ha üzleti jellegű portré-képekre vágysz, ide kattintva böngészhetsz és rendelhetsz.

A te történeted érdekel

Sokat hallani arról, hogy egy fotós "meglátja és megkeresi a modelljei igazi arcát". Ez olyan szépen körbe van írva, hogy a legtöbben azt sem tudják, mit jelent. Én sem tudom biztosan, de van helyette egy módszerem: meghallgatlak. Akár csak egy órát fotózunk, akár többet, beszélgetni fogunk (ha tetszik, ha nem). Ezt főleg azért tesszük, mert a közhiedelmekkel szemben nincsen az arcodra írva semmi. Akkor segíthetsz az igazi énedet a képekre varázsolni, ha történetekkel töltjük meg a folyamatot.

Ha ezek fényében is szeretnél velem alkotni...

Amennyiben modellként szeretnél szerepelni a képeken, ide kattintva tudsz üzenetet eljuttatni hozzám.


Kitennéd a faladra vagy másként használnád fel a fotókat?

Semmi akadálya! Ide kattintva olvashatsz a jogtiszta és egyszerű online és offline felhasználásról is.

Minden alkotó ember a szabadságot keresi

Amikor a 2010-es évek elején fényképezni kezdtem, valami ilyesmi vezérelt engem is. Fotós azóta se lettem, megmaradt ez szenvedélyes hobbinak, mégis talán tanulságos történetet mesélhetek arról, hogyan terjesztheted ki te is a kreativitásodat, ha kilépsz a tudásod, a megszokásaid és a felszerelésed komfortzónájából.
Az itt látható képek, de még inkább a cikkek, tesztek és tutorialok arról mesélnek neked, milyen utat jártam be, mióta először kamera került a kezembe, és hogyan találtam meg azt, ami igazán érdekel. Tovább...