hispan's photoblog
site version 10.2.3.5


cikkgyár

Száznál is több cikk között kereshetsz.


A tudásbázis cikkállománya napról napra eposzi szörnyetegként, a tudatlanság legnagyobb ellenségeként, a tájékoztatás végtelenbe érő internetes csápjain át folyamatosan növekszik. Nőttőn nő! Ha lenyesed az egyik fejét, három másik nő helyette. De akkor is, ha nem nyesed le. Kontrollálhatatlan intertextuális ámokfutás zajlik a szemeid előtt, aminek te vagy a legfontosabb része, hiszen minden anyag célja, hogy történelmi korszakokat átívelve a felszerelések végtelen kombinálásával a lehető legnagyobb teret kapja a kreativitásod. Eszközökből tartalom, gondolatokból képek születhetnek ezeknek a soroknak a segítségével!4.127.134 karakternyi tudásanyag vár itt rád 167 cikkben a vintage objektívek és a hozzájuk kapcsolódó témák széles körében. Kellemes utazást!


Minden alkotó ember a szabadságot keresi

Amikor a 2010-es évek elején fényképezni kezdtem, valami ilyesmi vezérelt engem is. Fotós azóta se lettem, megmaradt ez szenvedélyes hobbinak, mégis talán tanulságos történetet mesélhetek arról, hogyan terjesztheted ki te is a kreativitásodat, ha kilépsz a tudásod, a megszokásaid és a felszerelésed komfortzónájából.
Az itt látható képek, de még inkább a cikkek, tesztek és tutorialok arról mesélnek neked, milyen utat jártam be, mióta először kamera került a kezembe, és hogyan találtam meg azt, ami igazán érdekel. Tovább...