hispan's photoblog
site version 10.2.3.5


közösség


Mutasd meg mindenkinek!

A blog facebook-oldala mellett létrejött a Vintage Pub, ahol megmutathatod régi objektívjeidet, az azokkal készült képeidet, valamint felteheted kérdéseidet a többieknek.

A csoport mindenkori vezetői két dologban biztosan egyetértenek: egyrészt ennek a csoportnak nem különösebben van szüksége szabályokra, mert mindenki, aki belépett, szabad akaratából tette, és szabad akaratából van velünk, ismerve a csoport célját és tapasztalva annak néha dohos, de mindig gyakorlatias nosztalgiát árasztó légkörét. Anélkül gyűlt itt össze egy szuper csapat és anélkül segítjük egymást napról napra, hogy ehhez bürokratikus korlátozásokra lenne szükség. Ez legyen mindenki legnagyobb boldogsága, mert így vállaljuk egymásért a felelősséget.

Másfelől az adminoknak egyetlen célja, hogy ezt a közösséget szolgálják, így neked, kedves tagunk semmi más dolgod nincsen, mint jelenléteddel emelni az est fényét. Ha bármi vagy bárki veszélyeztetné a kocsma hangulatát, az ellen úgyis megtesszük a szükséges lépéseket. Ha ezek valamilyen oknál fogva nem tetszenének a csoportnak, fenntartjuk a jogot, hogy kihajítsátok a csaposokat az ablakon, és feltörjétek az összes hordót. A népfelség elve oly csodás!

(Szerintem ez volt a legbénább szabályzat, amit valaha írtam vagy olvastam, de nagy királyság, hogy valójában felelős emberek között nincs is szükség többre. A teljes spektrum legyen veletek!)Személyes találkozók

Rendszeresen szervezünk személyes találkozókat is, ahol összegyűlhetünk és mindenki kipróbálhatja a többiek kincseit. Az eventekről a blog facebook-oldalán és az élő előadások oldalán is értesülhetsz. Következő eseményünk:

   •   Tavaszi Vintage Affair, Pántlika (2018. 04. 21.), az eseményről készült képek galériáját ide kattintva érheted el

   •   Októberi Vintage Affair, Marxim (2017. 10. 07.)
Hét képe

Többé-kevésbé rendszeresen megszületik a csoportban a hét képe is, amiből borító lesz. Ha szeretnél te is cover lenni, posztold legjobb képeidet a pubban!

Minden alkotó ember a szabadságot keresi

Amikor a 2010-es évek elején fényképezni kezdtem, valami ilyesmi vezérelt engem is. Fotós azóta se lettem, megmaradt ez szenvedélyes hobbinak, mégis talán tanulságos történetet mesélhetek arról, hogyan terjesztheted ki te is a kreativitásodat, ha kilépsz a tudásod, a megszokásaid és a felszerelésed komfortzónájából.
Az itt látható képek, de még inkább a cikkek, tesztek és tutorialok arról mesélnek neked, milyen utat jártam be, mióta először kamera került a kezembe, és hogyan találtam meg azt, ami igazán érdekel. Tovább...