póló/bögre/bármi minták

Ezeket a póló mintákat magáncélokra szabadon felhasználhatod. Csupán le kell őket töltened, majd akármilyen egyedi pólós oldalon tudod őket nyomtatási mintának használni. Hol? Én a pólóparadicsomban teszteltem őket, szépen és gyorsan dolgoznak, jó szívvel ajánlom őket. Hogyan? A mintákat három színben, nagy felbontású png formátumban töltheted le, majd ezeket tudod használni online felületeken póló tervezéshez. Kérlek, hogy ne módosítsd őket. Mennyiért? Ingyenesen. Természetesen ha valamelyik minta tetszik és használod, tetszőlegesen kis összeget is dobhatsz a becsületkasszába, támogatva a blog működését. Támogatást ide kattintva küldhetsz paypal.me segítségével.

egyedi minták

best optic
petzval - 180 years
trust me / fix
petzval - story
long things
vintage vs. new
sony / sanyi
hispan / fan
hispan / logo


friends&brands minták

nikon
canon
zeiss
sony
dji
fuji
irix


Fontos! A minták kereskedelmi forgalomba nem hozhatóak, anyagi haszonszerzésre nem használhatóak. Magáncélokra szabadon felhasználhatóak, de csak módosítás nélkül.

Minden alkotó ember a szabadságot keresi

Amikor a 2010-es évek elején fényképezni kezdtem, valami ilyesmi vezérelt engem is. Fotós azóta se lettem, megmaradt ez szenvedélyes hobbinak, mégis talán tanulságos történetet mesélhetek arról, hogyan terjesztheted ki te is a kreativitásodat, ha kilépsz a tudásod, a megszokásaid és a felszerelésed komfortzónájából.
Az itt látható képek, de még inkább a cikkek, tesztek és tutorialok arról mesélnek neked, milyen utat jártam be, mióta először kamera került a kezembe, és hogyan találtam meg azt, ami igazán érdekel. Tovább...