hispan's photoblog
site version 10.2.3.5


vásárlás&licensz

Szeretnéd a képeimet kitenni a faladra?

Semmi akadálya! Egyedi nyomatokért, nyomtatásra alkalmas nyers képekért vedd fel velem a kapcsolatot, és egyeztetjük a részleteket. Prémium minőségű vakrámázott vászon nyomatokat is rendelhetsz akár 1,5 méteres szélességgel is, ezek részleteit lejjebb találod meg.


Vászonképek a faladon, prémium minőségben

Akár magadnak veszed, akár ajándékba, a vakrámázott, prémium minőségben készülő vászonképek lesznek falad legdíszesebb ékei. Bármelyik fotómat kérheted ilyen formátumban.


Két féle prémium festővászon közül is választhatsz: klasszikus törtfehér matt vagy ragyogó fehér fényes műszál. A feszítés merevített borovi fenyő keretre történik. Az elérhető legnagyobb kép szélesség akár 150 cm is lehet. Mgrendeléssel kapcsolatban keress bátran!


Online vagy offline felhasználnád a fotóimat?

Ez is megoldható! Grafikai anyagokba, alkalmazásokba, weboldalakra a továbbközléshez szintén írj nekem, hogy jogtisztán megoldhassuk a dolgot.

A fotók elektronikus másolása és közzététele a szerző engedélye nélkül akkor sem jogszerű, ha az nem jár anyagi haszonnal.


Felhasználnád őket anyagi haszonszerzésre?

Végső soron ez sem lehetetlen. Találjunk ki valamilyen win-win szituációt, és beszéljük meg a részleteket!


Fontos!

A weboldalon található és letölthető képek technikailag nem alkalmasak minőségi és nagyobb printek elkészítésére, és ehhez a szerző nem is járul hozzá előzetes egyeztetés nélkül. Kérlek, hogy ezt vedd figyelembe, és keress meg, hogy kifogástalan megoldást találhassunk az igényeidre. Köszönöm.


Minden alkotó ember a szabadságot keresi

Amikor a 2010-es évek elején fényképezni kezdtem, valami ilyesmi vezérelt engem is. Fotós azóta se lettem, megmaradt ez szenvedélyes hobbinak, mégis talán tanulságos történetet mesélhetek arról, hogyan terjesztheted ki te is a kreativitásodat, ha kilépsz a tudásod, a megszokásaid és a felszerelésed komfortzónájából.
Az itt látható képek, de még inkább a cikkek, tesztek és tutorialok arról mesélnek neked, milyen utat jártam be, mióta először kamera került a kezembe, és hogyan találtam meg azt, ami igazán érdekel. Tovább...