Generálok egy TFCD fotózást, na! Generálok, na!

Újat kérek! (F5)

TFCD csoport

Néderstein Nóra · 1h · 👥

Kedves ismerőseim!

Örülök, hogy köztetek lehetek. (Csak tudnám, hogy pontosan hol is.) Eddig a hányinger kerülgetett a tfcd dolgoktól, most viszont rózsaszirmokat áldoznék veletek az ingyenmunka szent oltárán. 😝 Többek tanácsára önállóan arra jutottam, hogy feldobom ide az ötletemet.

Mondom, hogy mit álmodtam meg: tegnapelőtt este 8 fele Rákosrendezőn három vajúdó tengerimalac szülése közben egy visszafogott viaszos aktfotózás keretében lövünk beállásonként 400-450 képet. Nagyon örülnék neki, ha (tfcd ide vagy oda) tudsz egy kis tiszteletdíjat is adni nekem. Szerény számításaim szerint mindehhez két alkotmánybíró, egy volt iraki kommandós, egy canonos fotós, egy vagány fodrász, három törpetacskó és egy Lendvai Ildikó-imitátor költségvonzattól mentes munkája kellene. (update: Valamiért eddig még senki sem jelentkezett, szóval minden hely nyitott.)

Mindenkivel szemben az lenne a korrekt, ha két munkaórán belül az összes nyerset elküldöd retusálva, de nem vagyok egy hárpia. A dolog lepapírozását elintézhetjük másképp is, én nem ragaszkodom hozzá. Azt nem tudom, írtam-e már, hogy apuci az ukrán maffia feje, de nem érzem, hogy ez akadályozna bármiben. 🎵 Kedvenc számom az Apu vedd meg nekem a várost. 😅

Jelentkezésedhez kérlek csatold az utolsó (1 hónapnál nem régebbi) nemibeteg-szűrési eredményeidet és egy (2 óránál nem régebbi) covid-tesztet is. 🤪 Hirtelen most ezeket a fotókat találtam a telómban magamról, csatolom őket. (Ezekhez képest lett 2 négyzetméter új tetkóm, de kb. ugyanígy nézek ki.) (update2: negatívok kerüljenek, nem kell a komment! 😇)


hispan's photoblog

1h · nyilvános


Egyébként így zajlik a valóságban egy TFCD fotózás, nem kell megijedni...

A posztban szereplő arcok és nevek, valamint szövegrészletek véletlenszerűen generáltak. A valósággal való bármilyen egyezés csak a véletlen eredménye lehet. Indexkép forrása. Az oldal elhatárolódik magától. v.2021.12.5443323