Generálok egy TFCD fotózást, na! Generálok, na!

Újat kérek! (F5)

TFCD csoport

Kemenesi Klaudia · 1h · 👥

Szevasztok gyanútlan jövőbeni ismerőseim!

Nemrég léptem be a csoportba, de máris elárasztották a feedemet az itteni posztok. Eddig home officeban voltam covid-összeesküvés miatt, most viszont apácának vonulásom előtt megörökíteném irígylésre méltó testemet. 🙃 A kezelőorvosom javaslata alapján arra jutottam, hogy feldobom ide az ötletemet.

Mondom, hogy mit álmodtam meg: a következő patkány évében, halak és mérleg transzcendens abbrevációs köbgyökének derivált napján a Nyugati pályaudvar 12-es vágányánál jobbra kettővel három vajúdó tengerimalac szülése közben egy szigorúan szakmai, rám mézet csorgatós fotózáson lövünk saccperkábé 35 giga nyerset. Nem veszem zokon, ha egy komplett werk-videós anyagot is összehozunk. Szerény számításaim szerint mindehhez négy köbméter aszfalt, az M6-os sztráda két alagútja, napsütés, egy profi fotós, egy fodrász, a Magyar Közút méltán híres tiktok csatornájának adminja, valamint egy stylist és hat láthatósági mellényes kormányőr költségvonzattól mentes munkája kellene. (update: Valamiért nem jönnek meg az üzik, de írjatok és majd megoldom.)

Az eddigi posztokból úgy láttam, az lenne a legszuperebb, ha két munkaórán belül le tudsz adni legalább 236 retusált képet, de nem vagyok telhetetlen. A jogi részét rád bíznám, ha nem gond. Azt nem tudom, írtam-e már, hogy jelenleg a Tököli Büntetésvégrehajtási Intézetben vendégeskedem (tartósan), de nem érzem, hogy ez akadályozna bármiben. 🎸 Kedvenc számom a Low Cost, Dani Vars mixben. 🙃

Jelentkezésedhez kérlek csatolj legalább 20 korábbi projekted résztvevőitől származó, hitelesített ajánlólevelet magyar és mandarin nyelven is. 😏 Hirtelen most ezeket a fotókat találtam a telómban magamról, csatolom őket. (Ezekhez képest lett 2 négyzetméter új tetkóm, de kb. ugyanígy nézek ki.) (update2: Negatív kommentekre nem reagálok. 😈)


hispan's photoblog

1h · nyilvános


Egyébként így zajlik a valóságban egy TFCD fotózás, nem kell megijedni...

A posztban szereplő arcok és nevek, valamint szövegrészletek véletlenszerűen generáltak. A valósággal való bármilyen egyezés csak a véletlen eredménye lehet. Indexkép forrása. Az oldal elhatárolódik magától. v.2021.12.5443323