Generálok egy TFCD fotózást, na! Generálok, na!

Újat kérek! (F5)

TFCD csoport

Grubhauser Gertrúd · 1h · 👥

Üdvözlet csopi!

Örülök, hogy köztetek lehetek. (Csak tudnám, hogy pontosan hol is.) Eddig még nem volt bátorságom fotózásra jelentkezni, most viszont regisztráltam tinderre, és tiszta gáz képeim vannak kint. 🙃 A #dolgozzingyenhülyéneknézünk ajánlásai alapján arra jutottam, hogy a segítségeteket kérem álmaim megéléséhez.

Ennél vonzóbb ajánlatot még úgysem tett senki itt. Tehát: ma délután öt és hat között (ezen belül nekem bármikor jó) Roxfortban a Lölő-esküvőről megmaradt süteményes tálakkal egy homokos-tengerpartos sorozat keretei között kattintunk legalább annyi fotót, amennyihez kedvem van. Az se lenne nagy gond, ha egy komplett werk-videós anyagot is összehozunk. Az ötletem megvalósításához legalább Mága Zoltán, két profi fotós, hat studióvaku, egy fodrász, egy sminkes, egy stylist, egy szélgép és egy füstgép, Mars-Vénusz együttállás és egy szexuáliszaklatás-panda jelmezes KDNP-s politikus aktív és ingyenes közreműködése szükséges. (update: Szerintem nem kapom meg az üziket, mert eddig még nem írtatok, de remélem majd befut minden kérésetek.)

Magától értetődően szuper volna, ha lehetőleg aznap estig le tudsz adni 140 szerkesztett képet, de nem veszem zokon, ha kicsit túlteljesítesz. A papírmunkát a Miniszterelnöki Hivatal intézi, igazán nem kell betojnod. Azt érdemes még tudnod rólam, hogy a legutóbbi fotosóm 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, de nem gondolom, hogy emiatt aggódnod kellene. 🎶 Kedvenc zeném a Free ride a Spirit city-től. 😇

Jelentkezésedhez kérlek csatolj legalább egy 800 képből álló portfóliót, kifejezetten a fent említett téma vonatkozásában. 🙄 Csatoltam magamról pár képet, amiken jól látszódom, a miheztartás végett. (Karácsony alatt módosult picit a testképem, de megoldod majd ügyesen. ❤️) (update2: Negatív kommentekre nem reagálok. 😈)


hispan's photoblog

1h · nyilvános


Egyébként így zajlik a valóságban egy TFCD fotózás, nem kell megijedni...

A posztban szereplő arcok és nevek, valamint szövegrészletek véletlenszerűen generáltak. A valósággal való bármilyen egyezés csak a véletlen eredménye lehet. Indexkép forrása. Az oldal elhatárolódik magától. v.2021.12.5443323