Generálok egy TFCD fotózást, na! Generálok, na!

Újat kérek! (F5)

TFCD csoport

Máramarosi Moncsi · 1h · 👥

Tisztelt csoporttársaim!

Nemrég léptem be a csoportba, de máris elárasztották a feedemet az itteni posztok. Eddig home officeban voltam covid-összeesküvés miatt, most viszont rettentően unatkozok és fotózkodni támadt kedvem. 😝 Nem látok jobb megoldást, csak azt, hogy a közreműködéseteket kérem elképzeléseim megvalósításához.

Ha valaki akar velem dolgozni, úgy nézne ki ez az egész, hogy: egy forró decemberi hajnalon Berki Krisztián kivasalt jobb heréjén a TEK kirendelt osztagának műértő felügyeletével egy minimálos-maximális esküvőiruha-fotózás keretében összehozunk saccperkábé 35 giga nyerset. Az se lenne nagy gond, ha tudsz gondoskodni az oda-vissza jutásomról is. Az ötletem megvalósításához legalább négy tojás, két evőkanál cukor, egy csapott evőkanál kakaópor, egy fotós, egy csomag vaníliás cukor, egy fodrász, két evőkanál étolaj, egy sminkes és egy deka fehérliszt lelkes és persze ingyenes segítsége kellene. (update: Valamiért eddig még senki sem jelentkezett, szóval minden hely nyitott.)

Az eddigi posztokból úgy láttam, az lenne a legszuperebb, ha ott helyben le tudsz adni legalább 236 retusált képet, de nem akarok telhetetlen lenni. A dolog lepapírozását az ügyvédem intézi (kihagynánk a neved belőle, ha nem para így). Azt érdemes még tudnod rólam, hogy mindenhova viszem magammal az óriáspitonomat, de nem gondolom, hogy emiatt aggódnod kellene. 🎶 Kedvenc zeném a 100 forintnak ötven a fele, de tfcd-n inkább nulla. 🥰

Jelentkezésedhez kérlek csatold, hogy milyen állatvédő szervezeteket támogattál az elmúlt 5 évben és mennyivel. 🙄 Hirtelen most ezeket a fotókat találtam a telómban magamról, csatolom őket. (Karácsony alatt módosult picit a testképem, de megoldod majd ügyesen. ❤️) (update2: Negatív kommentekre nem reagálok. 😈)


hispan's photoblog

1h · nyilvános


Egyébként így zajlik a valóságban egy TFCD fotózás, nem kell megijedni...

A posztban szereplő arcok és nevek, valamint szövegrészletek véletlenszerűen generáltak. A valósággal való bármilyen egyezés csak a véletlen eredménye lehet. Indexkép forrása. Az oldal elhatárolódik magától. v.2021.12.5443323