Generálok egy TFCD fotózást, na! Generálok, na!

Újat kérek! (F5)

TFCD csoport

Kákalaki Kalikula · 1h · 👥

Hello kedves önmegvalósító lelki társaim!

Már legalább 4 napja vagyok a csoport tagja. Eddig nem értettem, hogy miért akar valaki ingyen fotózni, most viszont szingli lettem, és új munícióra van szükségem a vadászathoz. 😉 A #dolgozzingyenhülyéneknézünk ajánlásai alapján arra jutottam, hogy összegyűjtöm itt lelkes kis csapatomat.

Ha valaki akar velem dolgozni, úgy nézne ki ez az egész, hogy: a következő patkány évében, halak és mérleg transzcendens abbrevációs köbgyökének derivált napján a Nyugati pályaudvar 12-es vágányánál jobbra kettővel egy szexuáliszaklatás-panda jelmezes KDNP-s szavazó felügyelete alatt egy homokos-tengerpartos sorozat keretei között megvalósítunk kb. 40-42 gigabájtnyi nyerset. Nem veszem zokon, ha jelen lehet a násznép is (ez tul.képp egy esküvő). Látva az eddigi nagyszerű munkákat ehhez két fényvillamos, csepel mindenkori polgármestere, egy pentaxos fotós, egy helyszíni hajfestésre is vállakozó fodrász, két studióvaku és egy népszámlálási biztos költségvonzattól mentes munkája kellene. (update: Szerintem nem kapom meg az üziket, mert eddig még nem írtatok, de remélem majd befut minden kérésetek.)

Magától értetődően szuper volna, ha lehetőleg aznap estig kiválogatod és meg is szerkeszted a képeket, de nem vagyok telhetetlen. A jogi részét a Miniszterelnöki Hivatal intézi, igazán nem kell betojnod. Azt még elfelejtettem leírni, hogy mindenhova viszem magammal a tarantuláimat, de nem gondolom, hogy emiatt aggódnod kellene. 🎶 Legkedvencebb zeném a Free ride a The Edgar Winter Group-tól. 😅

Jelentkezésedhez kérlek csatold, hogy milyen állatvédő szervezeteket támogattál az elmúlt 5 évben és mennyivel. 😝 Hirtelen most ezeket a fotókat találtam a telómban magamról, csatolom őket. (Karácsony alatt módosult picit a testképem, de megoldod majd ügyesen. ❤️) (update2: negatívok kerüljenek, nem kell a komment! 😇)


hispan's photoblog

1h · nyilvános


Egyébként így zajlik a valóságban egy TFCD fotózás, nem kell megijedni...

A posztban szereplő arcok és nevek, valamint szövegrészletek véletlenszerűen generáltak. A valósággal való bármilyen egyezés csak a véletlen eredménye lehet. Indexkép forrása. Az oldal elhatárolódik magától. v.2021.12.5443323