Generálok egy TFCD fotózást, na! Generálok, na!

Újat kérek! (F5)

TFCD csoport

Waldermeiszter Viléda · 1h · 👥

Olá kedves önmegvalósító lelki társaim!

Már legalább 4 napja vagyok a csoport tagja. Alapvetően utálom más emberek társaságát, most viszont a karácsonyi bejglizabálás eredményétől kétségbe estem, és kellene pár beauty filteres kép. 🤪 A cocahom szerint úgy tudom ezt legjobban megvalósítani, hogy összegyűjtöm itt lelkes kis csapatomat.

Mondom, hogy mit álmodtam meg: azonnal, de még a holnap is belefér a Békemeneten, Kövér László bajsza alatt Tóth Gabi élő koncertje alatt egy beltéri street-fashion sorozat keretei között kattintunk beállásonként 400-450 képet. Az se lenne nagy gond, ha egy komplett werk-videós anyagot is összehozunk. A projekt megvalósításához négy köbméter aszfalt, az M6-os sztráda két alagútja, napsütés, egy profi fotós, egy fodrász, a Magyar Közút méltán híres tiktok csatornájának adminja, valamint egy stylist és hat láthatósági mellényes kormányőr lelkes és persze ingyenes segítsége kellene. (update: Ezek közül még mindegyiket keressük, nézem a kérések mappámat is.)

Úgy érezném korrektnek, ha hazafelé menet le tudsz adni legalább 236 retusált képet, de nem akarok egy hárpia lenni. A TFCD szerződést elintézhetjük másképp is, én nem ragaszkodom hozzá. Rólam még annyit, hogy dühkitöréseim alkalmával előszeretettel török össze drága kamerákat, de nem hiszem, hogy ez befolyásolna bármit. 🎵 Kedvenc számom Zámbó Jimmytől - Egy jó admin mindent megbocsájt. 😇

Jelentkezésedhez kérlek csatold a bizonyítványaid, okleveleid, diplomáid és erkölcsi bizonyítványod hiteles másolatát, elektronikusan és nyomtatásban is. 🙃 Hirtelen most ezeket a fotókat találtam a telómban magamról, csatolom őket. (Azóta rasztás vagyok, éljen az öntisztulás.) (update2: a negatív kommentelőket tiltom a pics@ba. 😇)


hispan's photoblog

1h · nyilvános


Egyébként így zajlik a valóságban egy TFCD fotózás, nem kell megijedni...

A posztban szereplő arcok és nevek, valamint szövegrészletek véletlenszerűen generáltak. A valósággal való bármilyen egyezés csak a véletlen eredménye lehet. Indexkép forrása. Az oldal elhatárolódik magától. v.2021.12.5443323