közösség

Mutasd meg mindenkinek!

A blog facebook-oldala mellett létrejött a Vintage Pub, ahol megmutathatod régi objektívjeidet, az azokkal készült képeidet, valamint felteheted kérdéseidet és eladó portékáidat a többieknek.

Személyes találkozók

Rendszeresen szervezünk személyes találkozókat is, ahol összegyűlhetünk és mindenki kipróbálhatja a többiek kincseit. Az eventekről a blog facebook-oldalán és az élő előadások oldalán is értesülhetsz.


Hét képe

Többé-kevésbé rendszeresen megszületik a csoportban a hét képe is, amiből borító lesz. Ha szeretnél te is cover lenni, posztold legjobb képeidet a pubban!

hispan's photoblog Instagram

Minden alkotó ember a szabadságot keresi

Amikor a 2010-es évek elején fényképezni kezdtem, valami ilyesmi vezérelt engem is. Fotós azóta se lettem, megmaradt ez szenvedélyes hobbinak, mégis talán tanulságos történetet mesélhetek arról, hogyan terjesztheted ki te is a kreativitásodat, ha kilépsz a tudásod, a megszokásaid és a felszerelésed komfortzónájából.
Az itt látható képek, de még inkább a cikkek, tesztek és tutorialok arról mesélnek neked, milyen utat jártam be, mióta először kamera került a kezembe, és hogyan találtam meg azt, ami igazán érdekel. Tovább...