vásárlás/licensz


Szeretnéd a képeimet kitenni a faladra?

Semmi akadálya! Egyedi nyomatokért, nyomtatásra alkalmas nyers képekért vedd fel velem a kapcsolatot, és egyeztetjük a részleteket.

A weboldalon található képek technikailag nem alkalmasak minőségi és nagyobb printek elkészítésére, és ehhez a szerző nem is járul hozzá előzetes egyeztetés nélkül. Kérlek, hogy ezt vedd figyelembe, és keress meg, hogy kifogástalan megoldást találhassunk az igényeidre. Köszönöm.


Online vagy offline felhasználnád a fotóimat?

Ez is megoldható! Grafikai anyagokba, alkalmazásokba, weboldalakra a továbbközléshez szintén írj nekem, hogy jogtisztán megoldhassuk a dolgot.

A fotók elektronikus másolása és közzététele a szerző engedélye nélkül akkor sem jogszerű, ha az nem jár anyagi haszonnal.


Felhasználnád őket anyagi haszonszerzésre?

Végső soron ez sem lehetetlen. Találjunk ki valamilyen win-win szituációt, és beszéljük meg a részleteket!


hispan's photoblog Instagram

Minden alkotó ember a szabadságot keresi

Amikor a 2010-es évek elején fényképezni kezdtem, valami ilyesmi vezérelt engem is. Fotós azóta se lettem, megmaradt ez szenvedélyes hobbinak, mégis talán tanulságos történetet mesélhetek arról, hogyan terjesztheted ki te is a kreativitásodat, ha kilépsz a tudásod, a megszokásaid és a felszerelésed komfortzónájából.
Az itt látható képek, de még inkább a cikkek, tesztek és tutorialok arról mesélnek neked, milyen utat jártam be, mióta először kamera került a kezembe, és hogyan találtam meg azt, ami igazán érdekel. Tovább...